Aptikau šaldytuve dešrytės, kurią jau būtinai suniamniam reikėjo ir prisiminiau, kad voveraičių šaldytų yra. Gal kiek keista man per savaitę antrą kartą gaminti ir 5 kartą valgyti grybus, tačiau... svarbiausia juk, kad rezultatas skanus gavosi.
Reikėjo:
pusės rinkės kažkokios dešros (įtariu kiaulienos parūkyta kokia..nzn, nes mama lauktuvių įdėjo)
1 didelio svogūno
3-4 saujų voveraičių
200 g ryžių
priedai (grietinė, sviestas, pienas, prieskoniai)
Taigi, kubeliais supjaustytą dešrą teko apkepti keptuvėje su svogūnais. Tada sudėjau voveraites, įdėjau truputį sviesto ir grietinės, įpyliau kelis šlakus pieno, kad voveraitės su mėsyte troškintųsi. Pagardinimui įbėriau druskos, j.pipirų, maltos kalendros, bazilikų ir įpyliau truputį sūraus sojų padažo. Kol viskas troškinosi išviriau ryžius. Juos jau lėkštėje taip pat apšlaksčiau trupučiu sojų padažo. Paprasta, greita, skanu. Kelios foto:
2010 m. sausio 25 d., pirmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą