2010 m. rugpjūčio 8 d., sekmadienis

Pretendentas (The Pretender)

Na ką, pribaigiau žiūrėt seną gerą serialą, kurio pavadinimą lietuviai, kaip visada, išvertė pažodžiui. Istoriją sudaro 4 sezonai tv serijų ir 2 filmai. Kiek domėjausi, buvo planuota pastatyti net 4 filmus, tačiau filmavimai buvo nutraukti dėl lėšų stygiaus. Na, bent tokie gandai girdimi iki šiol.

Tai vienas intelektualiausių serialų iš mano žiūrėtų. Norėčiau įvertinti maksimaliai, tačiau negaliu - pernelyg netikroviškai atrodo tas Jarod'o nesučiupimas dėl 10 sekundžių pavėlavimo. Ir aišku... kai Lietuvoje ateina naujas žmogus į darbą, tai negali tiesiog paduoti popierių su informacija apie save ir pradėti dirbti. Bet ten juk Amerika - svajonių šalis.

Taigi, vertinu serialą 9/10. Žiūrovams pateikta istorijos pabaiga netenkina - pernelyg daug neaiškumų paliekama.

Siūlau žiūrėti žmonėms, kurie mėgsta šiek tiek pamąstyti ir kuriems kartais būna įdomūs realiam gyvenime visiškai nereikšmingi moksliniai faktai. Ir ta frazė, kad "Centre juk niekas nemiršta" sąlyginai yra tiesa.

Ai, dar vienas faktas... čia turbūt bobiškom akim žiūrint taip gaunasi, ale... sugebėjau ašaras nubraukt bent kas antroj serijoj. :D Taigi, puikus veiksmo serialas apie gerą žmogų. Skanaus žiūrėjimo.

3 komentarai:

  1. Oj šitas gerulis, nepraleisdavau nė vienos serijos :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. je je je, geras buvo (: as filmu nemacius, tik siaip visas serijas kiek buvo... nepatiko nepabaigiska pabaiga. o siaip pirmi sezonai smagesni kai Jarodas visai naivutis ir nieko nezino apie realu gyvenima ir visokie paprasti dalykai jam didziausia naujove (: i pabaiga biski issikvepe, tik siuzeto prisukiojo ir nieko niekaip nepabaige issprest, gaila. bet tada kai ziurejau tai vienas megstamiausiu mano buvo ziuralu (:

    AtsakytiPanaikinti
  3. Seip galetjumet ikelti filmus tuos :)))

    AtsakytiPanaikinti