2010 m. vasario 8 d., pirmadienis

Mišrainė su rūkyta menke

Turėjau šaldytuve menkę, kurios kažkodėl nesugebėjom įveikti per savaitgalį su alučiu. Taigi, nusprendžiau, kad reiktų gal mišrainę pasidaryt. Trys paprastos priežastys: greita, skanu, nereik daugiau galvot ką į darbą pietum nusinešt. Taigi, prireikė:

1 rūkytos menkės (buvo apie 300-400 g)
1 nedidelio svogūno
1 indelio marinuotų kukurūzų
2 marinuotų agurkų
2 šaukštų majonezo, prieskonių.

Taigi, susmulkinau žuvies mėsą, supjausčiau svogūniuką ir agurkus, subėriau kukurūzus. Apibarsčiau viską trupučiu druskos, juodų maltų pipiriukų ir malta kalendra, įdėjau porą šaukštų majonezo. Viską išmaičiau ir galima jau "kirst". Mama kai šitą mišrainėlę daro, tai vietoj agurko deda virtą ir susmulkintą kiaušinį. Abi versijos man patinka, tik maniškė mažiau laiko užima :D (Sorriukas, foto nėra. Gal kada kitą kartą pasigaminus neužmiršiu nufotografuot, tai įdėsiu). Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą